Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Butiksskilte dine kunder lægger mærke til

Butiksskilte er et af din butiks bedste våben i kampen for at afspejle butikkens unikke identitet. Unikke og individuelle butiksskilte er et af vores specialer hos Bentzen. 

Indendørs og udendørs butiksskilte fremstiller vi med stor omhu og erfaring, så de passer til et hvert behov i enhver butik.

Specialdesignede butiksskilte med lys og uden lys er et af vores ekspertiser, som vi har leveret til en lang række kunder, og vi ser frem til også at hjælpe med din butiks visuelle identitet i form af unikke butiksskilte.​

Styrk dit brand med butiksskilte

Udnyt blandt andet butiksskilte til at styrke jeres brand. Det visuelle udtryk spiller en stor rolle for, hvordan kunderne tænker om din butik. Undersøgelser viser blandt andet at folk husker det, de har oplevet visuelt i langt højere grad, end det de eksempelvis hører. 

Derfor er det yderst vigtigt, at det visuelle afspejler butikkens identitet, og dette kan gøres ved hjælp af flotte og unikke butiksskilte. Vi leverer specialdesignede løsninger både til udendørs anvendelse og til placering inde i butikken.​

Vi finder løsningen i tæt dialog med dig

I tæt samarbejde med dig får vi styr på din butiks udfordringer og muligheder, hvorefter vi skaber et design, der er dybt forankret i din butiks identitet. Ethvert skilt designes så det passer ind i den øvrige udsmykning og omgivelserne, så butikken kommer til at fremstå på den mest fordelagtige måde. Vi leverer desuden butiksskilte med og uden lys alt efter dine specifikke behov.

Kontakt os og få markedets bedste kvalitet til prisen

Hos os får du den størst erfaring inden for området, så du kan få det visuelle udtryk, din butik har brug for. Vi lægger vægt på at levere løsninger af højeste kvalitet, så du får de bedste butiksskilte til prisen.

Så står du med ønsket om skilte, som dine kunder vil lægge mærke til og huske? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi rykker ud i hele Danmark, og det eneste du skal gøre er at ringe til 36 34 20 00 eller sende en mail på bb@bentzen.eu. Så finder vi den rette løsning til din butik.

Få et uforpligtende tilbud

Ring til en af vores eksperter​

​Få også gerne et gratis tilbud over mail ved at udfylde kontaktformularen herunder. Vi vender tilbage med svar hurtigst muligt.

Navn *
 
Telefonnummer *
 
E-mail *
 
Besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Om Bentzen​

Kontakt os på +45 3634 2000

Vores eksperter rådgiver kompetent om udformning og anvendt teknologi, altid med det resultat for øje at levere den optimale løsning til lige netop dit projekt. På den måde sikrer du dig, at økonomi, design, levetid og vedligeholdelse er tilpasset dine behov.


​​Bentzen Signs, Avedøreholmen 86, 2650 Hvidovre, Telefon +45 3634 2000

Vurderet 5 / 5 på baggrund af 3 anmeldelser på Facebook