Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Arbejdernes Landsbank

Vi har været leverandør af lysskilte til Arbejdernes Landsbank siden 1978. Banken havde i en lang årrække forskellige logoer og skrifttyper på filialerne landet over, men da banken i 2006 fik nyt logo, besluttede den at køre et ensartet og gennemført design på alle filialer.

Det blev et stort og spændende projekt for os. Projektets første fase gik ud på at overføre det nye design til de forskellige filialer, som var arkitektonisk meget forskellige. I samarbejde med bankens arkitekter udarbejdede vi facadeforslag som alle skulle godkendes i de respektive kommuner.

I 2007 udskiftede vi skiltene på knap 70 filialer over hele landet. Ud over levering og montering af nye lysskilte bestod projektet også i at demontere de gamle skilte samt renovere facaderne. Vi stod for hele projektet og koordinerede håndværkere til de enkelte filialer, så der hurtigt efter demontering af de gamle skilte kunne monteres nye lysskilte. I dag servicerer vi Arbejdernes Landsbanks 66 filialer.

Om Bentzen​

Kontakt os på +45 3634 2000

Vores eksperter rådgiver kompetent om udformning og anvendt teknologi, altid med det resultat for øje at levere den optimale løsning til lige netop dit projekt. På den måde sikrer du dig, at økonomi, design, levetid og vedligeholdelse er tilpasset dine behov.


​​Bentzen Signs, Avedøreholmen 86, 2650 Hvidovre, Telefon +45 3634 2000

Vurderet 5 / 5 på baggrund af 3 anmeldelser på Facebook