Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Facadebogstaver

De rette facadebogstaver får din virksomheds facade og førstehåndsindtryk et løft. Facadebogstaver produceres i et væld af størrelser, farver og typer.

Vi kan levere facadebogstaver med og uden lys, som en del af en større reklameenhed, eller som smuk og enkel domicilmærkning. Nye facadebogstaver: Du bestemmer alt – vi kan hjælpe med alt. Læs også gerne mere om lysbogstaver.

Vi fremstiller facadebogstaver i unikke designs

​Når du vælger facadebogstaverne fra ét af vore mange designforslag, har du mulighed for at sammensætte en eksklusiv og unik profil der passer til din virksomhed. 

Sammen med jeres marketingsansvarlige, finder vi frem til de bedste og mest repræsentative facadebogstaver til jer.

Bentzen har mere end 50 års erfaring i at rådgive, designe og producere facadebogstaver og logoskilteløsninger til dansk erhvervsliv. Hos os går du aldrig forgæves. Har du opgaven, så har vi løsningen.

Bogstaver med eller uden lys

Der er naturligvis lokalplaner, bestemmelser og hensynet til bybilledet i øvrigt, der skal vægtes når der udvælges facadebogstaver.

Ikke alle bygninger tillader skrigende lyserøde facadebogstaver i 2 meters højde der blinker 30 gange i minuttet, det er måske, oven i købet, de færreste bygninger der kan få noget positivt ud af det.

Vi er eksperter i at rådgive efter æstetik og gældende regler, og finder altid en elegant løsning, der er med til at sætte din virksomhed på verdenskortet. 

Med bogstaver til facaden fra Bentzen bliver din virksomheds logo, navn eller budskab, præsenteret på en smagfuld og balanceret løsning.

Få et uforpligtende tilbud

Ring til en af vores eksperter​

​Få også gerne et gratis tilbud over mail ved at udfylde kontaktformularen herunder. Vi vender tilbage med svar hurtigst muligt.

Navn *
 
Telefonnummer *
 
E-mail *
 
Besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Bliv inspireret til nye bogstaver

Bliv eventuelt inspireret fra den del af vores udvalg og muligheder, som vi har fået plads til her på hjemmesiden. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os på telefon 36 34 20 00 eller send en e-mail på bb@bentzen.eu.

Vi er parate til at hjælpe dig med at udvælge, designe, producere, levere og opsætte jeres nye facadebogstaver. Bentzen er gerne med i hele processen, men kan også springe ind i forløbet, alt efter jeres behov.​

Om Bentzen​

Kontakt os på +45 3634 2000

Vores eksperter rådgiver kompetent om udformning og anvendt teknologi, altid med det resultat for øje at levere den optimale løsning til lige netop dit projekt. På den måde sikrer du dig, at økonomi, design, levetid og vedligeholdelse er tilpasset dine behov.


​​Bentzen Signs, Avedøreholmen 86, 2650 Hvidovre, Telefon +45 3634 2000

Vurderet 5 / 5 på baggrund af 3 anmeldelser på Facebook