Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Facadeskilte

Få facadeskilte hos Bentzen som er din professionelle leverandør af den højeste kvalitet. Uanset om dine facadeskilte skal være med eller uden lys, er du kommet til den rigtige adresse.

Med mere end 50 års erfaring inden for facadeskilte i alle afskygninger, er du i sikre hænder. Få din facadeskilteløsning til at fremstå smuk, professionel og i harmoni med omgivelserne.​

​Brug vores viden om facadeskilte​

Endnu før dine gæster er trådt inden for døren i virksomheden, har de dannet sig et førstehåndsindtryk ud fra dine facadeskilte. Skæve, rustne, iturevne, afblegede eller smagløse facadeskilte, giver med det samme det forkerte indtryk.

Med vores store erfaring og vores professionelle tilgang til dine facadeskilte, får du en holdbar løsning der sender de rigtige signaler til dine gæster, og resten af den passerende omverden. Det er med dine facadeskilte, at din branding starter.

Skilteløsninger som ikke koster en formue​

Det er naturligt, at jo mere avancerede du ønsker dine facadeskilte skal være, jo mere skal du regne med at du skal investere. Ønsker du, og er der et behov for, facadeskilte med indbygget belysning, er der naturligvis nogle ekstra økonomiske betragtninger at tage stilling til.

Vælger du derimod en løsning inden for facadeskilte, der ikke har behov for en energikilde, kan vi hos Bentzen finde fornuftige løsninger der kan præsentere din virksomhed på en smuk og elegant måde.

Eksempelvis er vores populære og billige skilte i alubakke med foliedekoration, både økonomisk overkommelige, yderst holdbare og virkelig smukt håndværk. Bakken kan produceres i simpel firkantet form eller i “figur-form”, i alle størrelser og i alle farver.

Eksklusive løsninger​ med facadeskilte

I den designmæssigt mere spændende afdeling af facadeskiltning uden lys tilbyder vi enkeltbogstaver i aluminium, rustfrit stål, kobber, akryl eller pvc. I en æstetisk kombination af flere forskellige materialer kan vi opnå et yderst elegant resultat. Vi rådgiver gerne i hele processen ud fra hvad der passer bedst som jeres nye firmaskilte.

Bentzen har ekspertisen inden for alt hvad der har med facadeskilte at gøre, med eller uden lys. Vi kan producere smukke og eksklusive dørskilte, pyloner indeholdende eller uden lys og foliestreamere i alle afskygninger til vinduer, døre, spejle, metalflader.

Få et gratis prisoverslag hos Bentzen

Kontakt os allerede i dag på telefon 36 34 20 00 eller send en e-mail på bb@bentzen.eu. Vi er parate til at give dig rådgivning omkring skilte, og finde en løsning der passer præcist til dit behov.

Få et uforpligtende tilbud

Ring til en af vores eksperter​

​Få også gerne et gratis tilbud over mail ved at udfylde kontaktformularen herunder. Vi vender tilbage med svar hurtigst muligt.

Navn *
 
Telefonnummer *
 
E-mail *
 
Besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Om Bentzen​

Kontakt os på +45 3634 2000

Vores eksperter rådgiver kompetent om udformning og anvendt teknologi, altid med det resultat for øje at levere den optimale løsning til lige netop dit projekt. På den måde sikrer du dig, at økonomi, design, levetid og vedligeholdelse er tilpasset dine behov.


​​Bentzen Signs, Avedøreholmen 86, 2650 Hvidovre, Telefon +45 3634 2000

Vurderet 5 / 5 på baggrund af 3 anmeldelser på Facebook