Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

LED skilte til dit logo

Ønsker du LED skilte som får dine visioner lyse op i mørket?

LED skilte er vores speciale hos Bentzen, og vi benytter skræddersyet software til at beregne det optimale LED-layout for at opnå den perfekte belysning.

Dioder er skiltebranchens helte. LED skilte med dioder er markedets mest miljørigtige løsning. LED skilte er Bentzens speciale. Kontakt os for en uforpligtende snak om hvordan du kan få glæde af lysskilte.

Siden de små lysende dioder med den lange levetid revolutionerede skiltebranchen for 10-15 år siden, har Bentzen satset på og forsket i denne energisparende teknologi. Vi betragter LED skilte som et fantastisk supplement til traditionelle skilte med neon og lysrør. I 2000 sikrede vi os dansk eneret på at sælge de patenterede LP-FLEX diodebogstaver™.​

Fordelene ved LED skilte​

​Et LED skilt har mange indlysende fordele: løsninger med LED skilte har et eftertragtet grønt image med op til 90 procent lavere energiforbrug end neonskilte. Samtidig har LED skiltene en længere levetid og er praktisk taget vedligeholdelsesfri.

LED lysskilte er tidløst moderne og elegante. De har ændret målestokken for det teknisk mulige. Vi kan producere diodebogstaver med kun 20-30 mm dybde samt komme helt ud i selv de mest besværlige hjørner.

En lille advarsel: Dioder er ikke bare dioder! Der er stor forskel på kvaliteten – og dermed også på prisen. Husk at det kan være dyrt at købe billigt! Bentzen har valgt IKKE at gå på kompromis med kvaliteten med vores LED skilteløsninger, og vi er stolte af at tilbyde en af markedets mest energi-effektive dioder. 

Ved et minimalt strømforbrug får vi et maksimalt lysudbytte, da energien bliver forvandlet til lys og ikke til varme, hvilket igen har en positiv effekt på diodens levetid. Vi har desuden stærk fokus på homogen belysning: Vi benytter skræddersyet software til at beregne det optimale LED layout for at opnå den perfekte belysning med alle vores LED skilte.

Få innovative skilteløsninger med LED

Bentzen er en moderne virksomhed, der stræber efter at levere innovative skilteløsninger. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten med vores skilteløsninger, og vi er stolte af at tilbyde markedets mest energieffektive LED skilte.

Selvfølgelig er vi realistiske, og vi ved at økonomien kan sætte grænser. Udover vores “egen” diode, tilbyder vi derfor et billigere alternativ inden for LED skiltene, især når det drejer sig om diodebelysning af store flader: Kvalitetsdioder fra GE.

Så valget er dit – miljøet og dit energiforbrug glæder sig under alle omstændigheder!

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 36 34 20 00 eller sende en e-mail på bb@bentzen.eu, hvis du ønsker at høre mere om en given skilteløsning og teknologien bag eller ønsker at få et uforpligtende tilbud.

Få et uforpligtende tilbud

Ring til en af vores eksperter

​Få også gerne et gratis tilbud over mail ved at udfylde kontaktformularen herunder. Vi vender tilbage med svar hurtigst muligt.

Navn *
 
Telefonnummer *
 
E-mail *
 
Besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Om Bentzen​

Kontakt os på +45 3634 2000

Vores eksperter rådgiver kompetent om udformning og anvendt teknologi, altid med det resultat for øje at levere den optimale løsning til lige netop dit projekt. På den måde sikrer du dig, at økonomi, design, levetid og vedligeholdelse er tilpasset dine behov.


​​Bentzen Signs, Avedøreholmen 86, 2650 Hvidovre, Telefon +45 3634 2000

Vurderet 5 / 5 på baggrund af 3 anmeldelser på Facebook