Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Lysbogstaver

Styrk din virksomheds facade med lysbogstaver og giv førstehåndsindtrykket et løft. Hos Bentzen kan vi øge genkendelsesgraden af et skilt med lysbogstaver. Vi er parate til at hjælpe dig med at udvælge, designe, producere, levere og opsætte jeres nye lysbogstaver.

Bentzen producerer og leverer både løsninger med og uden lysbogstaver, som en del af en større reklameenhed, eller som smuk og enkel domicilmærkning. Vælg lysbogstaver fra et udvalg af alle farver, størrelser og typer.​

Få Lysbogstaver i det design der passer jer bedst​​

Med dit valg af lysbogstaver fra vores mange designoplæg, kan du sammensætte en eksklusiv og unik profil der passer til din virksomhed. Bentzen har mere end 50 års erfaring i at rådgive, designe og producere lysbogstaver og logoskilteløsninger til dansk erhvervsliv. Vælger du Bentzen som samarbejdspartner og leverandør, bliver opgaven altid løst som du vil have det.

Når du har brug for facadebogstaver indeholdende lys, behøver du ikke lede med lys og lygte, Bentzen kan hjælpe med alt.

Opsætning af bogstaver med eller uden lys​​

Når vi opsætter lysbogstaver eller facadebogstaver uden lys for dig, tager vi naturligvis hensyn til lokalplaner, bestemmelser og hensynet til bybilledet i øvrigt. Mange bygninger er omfattet af direktiver og bestemmelser der ikke tillader alle typer af bogstaver indeholdende lys og skilte i øvrigt.

Vi er dine eksperter i rådgivning efter gældende regler, og finder altid frem til en elegant løsning, uanset om den indbefatter bogstaver med lys eller ej. Bentzen hjælper din virksomhed ved at finde en løsning som fylder flot og harmonisk i bybilledet. Facadebogstaver indeholdende lys fra Bentzen sørger for, at dit virksomheds logo, navn eller budskab, bliver præsenteret som en smagfuld og balanceret løsning.

Find inspiration til jeres nye bogstaver i lys​

Vi indbyder dig til at blive inspireret af den del af vores udvalg og muligheder, som vi har fået plads til her på hjemmesiden. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os på telefon 36 34 20 00 eller sende en e-mail på bb@bentzen.eu.

Vi er gerne med i hele processen, men kan også springe ind undervejs i forløbet, alt efter jeres behov og ønsker. 

Få et uforpligtende tilbud

Ring til en af vores eksperter

​Få også gerne et gratis tilbud over mail ved at udfylde kontaktformularen herunder. Vi vender tilbage med svar hurtigst muligt.

Navn *
 
Telefonnummer *
 
E-mail *
 
Besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Om Bentzen​

Kontakt os på +45 3634 2000

Vores eksperter rådgiver kompetent om udformning og anvendt teknologi, altid med det resultat for øje at levere den optimale løsning til lige netop dit projekt. På den måde sikrer du dig, at økonomi, design, levetid og vedligeholdelse er tilpasset dine behov.


​​Bentzen Signs, Avedøreholmen 86, 2650 Hvidovre, Telefon +45 3634 2000

Vurderet 5 / 5 på baggrund af 3 anmeldelser på Facebook