Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Lysreklamer

Udnyt de flotte lysreklamer vi alle ser på lang afstand, når de bryder nattens sorte baggrund. Bentzen leverer eksklusive skilte med lysreklamer i den bedste kvalitet.

Hos os oplever du aldrig at der bliver gået på kompromis med kvaliteten, vi leverer altid den bedste kvalitet inden for det prisleje du ønsker at dine lysreklamer skal ligge.​

​Mere end 50 år med lysreklamer​

Fra starten af har Bentzen manifesteret sig på markedet som specialisten når det kommer til lysreklamer. I mere end 50 år har vores eksklusive lysreklamer lyst aften og nat op, både i by og på land. Tag en kort aftentur, uanset hvor i Danmark du befinder dig, og du vil støde på Bentzen lysreklamer. Vi har leveret utallige flotte lysreklamer til dansk erhvervsliv siden 1962.

Reklamer med LED i stedet for Neon

​Benytter du allerede lysreklamer, eksempelvis i form af neon lysreklamer, kan du nemt skifte til LED. Én gang neon behøver ikke at betyde altid neon. Neonrørene i eksisterende lysreklamer kan med fordel udskiftes til dioder. Herved kan du skære op til 90 procent af elregningen og samtidig spare CO2. Vedligeholdelsesomkostningerne rasler også nedad, da dioder i lysreklamer, holder ca. tre gange så lang tid som neonrør. Det er aldrig for sent at vælge om – men det kan være dyrt at lade være.

Skift dine reklamer med lys ud til LED – det er billigere end du tror.

Bentzen anbefaler reklamer som lyser op med LED

Når reklamer i neon trænger til at blive pumpet om, typisk efter ca. 20.000 brændetimer, anbefaler vi en udskiftning til dioder. Det kræver en lille investering, men omkostningen er tjent hjem indenfor en overskuelig årrække, i nogle tilfælde allerede det første år. Derefter er det ren fortjeneste – både økonomisk og for miljøet.

Ved ombygningen fra reklamer med neonanlæg til diodeanlæg, anvender vi så vidt muligt de eksisterende kabler, og de nye diode-enheder placeres i de eksisterende bogstaver. Der er altså ikke tale om en stor ombygningsfase med huller i muren eller unødvendigt ressourcespild.

Få mere information om reklamer med eller uden lys fra Bentzen​

Gør noget ved idéen, lad Bentzen forvandle dine lysende visioner til flotte markante reklamer med lys. Lad dig inspirere af vores produktudvalg her på hjemmesiden. Kontakt os på telefon 36 34 20 00 eller send en e-mail på bb@bentzen.eu, vi glæder os til at blive din perfekte samarbejdspartner.

Få et uforpligtende tilbud

Ring til en af vores eksperter​

​Få også gerne et gratis tilbud over mail ved at udfylde kontaktformularen herunder. Vi vender tilbage med svar hurtigst muligt.

Navn *
 
Telefonnummer *
 
E-mail *
 
Besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Om Bentzen​

Kontakt os på +45 3634 2000

Vores eksperter rådgiver kompetent om udformning og anvendt teknologi, altid med det resultat for øje at levere den optimale løsning til lige netop dit projekt. På den måde sikrer du dig, at økonomi, design, levetid og vedligeholdelse er tilpasset dine behov.


​​Bentzen Signs, Avedøreholmen 86, 2650 Hvidovre, Telefon +45 3634 2000

Vurderet 5 / 5 på baggrund af 3 anmeldelser på Facebook