Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Lysskilt til optimal synlighed

Ønsker du, at dine lysskilte får den optimale synlighed både dag og nat?

Med et lysskilt fra Bentzen forvandler vi dine lysende visioner til lysende logoskilte, så dit lysskilt kan blive set døgnet rundt. Lysskilte er et af de områder hos Bentzen som vi brænder vi for at producere, så dine lysskilte altid bliver bemærket og lyser op i hverdagen.​

​Skilteløsninger med kvalitet

Vi leverer lysskilt i alle afskygninger og i alle prisniveauer, hvor kvaliteten altid er i højsædet. Inden for lysskilte fokuserer vi altid på at finde den bedste løsning til dig, så økonomi, design, levetid og vedligeholdelse er tilpasset dine behov. Selvom vi primært sælger lysskilte, er vi lige så leveringsdygtige i skilte uden lys.

Vores kompetente eksperter kan rådgive dig om udformning og den anvendte teknologi, så vi kan levere den optimale løsning, der passer lige netop til dit projekt.

Få kvalitetssikre løsninger med lysskilt fra os

Bentzen har stor erfaring med at levere kvalitetssikre lysskilte til virksomheder i hele Danmark. Vi er altid parat til at påtage os en opgave, uanset om vi får lov til at styre dit projekt fra start til slut, eller om vi springer ind et andet sted i processen. 

Du kan hente inspiration i vores produktudvalg, så du kan få en idé om, hvordan dit lysskilt skal se ud.

Få et uforpligtendet tilbud på lysskilte

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 36 34 20 00 eller sende en e-mail på bb@bentzen.eu, hvis du ønsker at høre mere om vores mange løsninger inden for LED skilte eller ønsker at få et uforpligtende tilbud på et lysskilt.

Få et uforpligtende tilbud

Ring til en af vores eksperter​

​Få også gerne et gratis tilbud over mail ved at udfylde kontaktformularen herunder. Vi vender tilbage med svar hurtigst muligt.

Navn *
 
Telefonnummer *
 
E-mail *
 
Besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Om Bentzen​

Kontakt os på +45 3634 2000

Vores eksperter rådgiver kompetent om udformning og anvendt teknologi, altid med det resultat for øje at levere den optimale løsning til lige netop dit projekt. På den måde sikrer du dig, at økonomi, design, levetid og vedligeholdelse er tilpasset dine behov.


​​Bentzen Signs, Avedøreholmen 86, 2650 Hvidovre, Telefon +45 3634 2000

Vurderet 5 / 5 på baggrund af 3 anmeldelser på Facebook