Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Neonskilte

Få neonskilte i unikt design fra vores helt eget glasblæseri hos Bentzen.

Neonskilte er markedets mest følelsesladede løsning. Neon er kunstens og arkitekturens trofaste ven. Neonskilte fremstilles topprofessionelt på vores eget glasblæseri. Kontakt os om neonskilte og få en uforpligtende snak om, hvordan du kan bruge skiltene i din markedsføring.​

Få lysende nostalgi med neonskilte

Neonskilte har været på banen siden skiltereklamens barndom, idet neonrør var det oprindelige lysmiddel indenfor reklamebranchen. I USA blev neonskilte fra starten brugt til at tiltrække bilisternes opmærksomhed til moteller, tankstationer, diners osv. Neonskilte med banale tekster som “Open/Closed”, “Coffee” og “Welcome” i et farverigt og enkelt formsprog satte hurtigt deres præg på veje og byer. Disse kraftigt lysende skilte har præget gadebilleder verden over siden 1920’erne. Og de går aldrig af mode. Skilte med neonrør er simpelthen lysende nostalgi!

Bentzen tilråder især neon til kunstprojekter eller til specielle niche-firmaer, hvor neonskilte passer som hånd i handske: American Diners, tandlæger, bagerier, husnumre, firmaer, der ønsker Las Vegas-feeling etc.​

​Fremstilling af skilte i neon

De nostalgiske skilte i neon fremstilles på klassisk vis. Neonrørene udarbejdes ved at varme glasrør op og bukke dem i den ønskede form, og de færdige glasrør fyldes dernæst med forskellige former for ædelgasser.

Skilte i neon er ideelle til at fortælle en lille historie, hvor forskellige elementer af skiltet lyses op på skift. Nogle af de mest kendte skilte med neon er animerede, og den markante æstetik har gjort dem til vartegn for storbyer og pladser overalt i verden.

De store fordele ved et neonskilt er deres 360 grader kraftige og jævne lys samt muligheden for at forme mange farver i enhver tænkelig form. Vil du have dit budskab bukket i neon?

Kontakt os og få et gratis tilbud på dine skilte

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 36 34 20 00 eller sende en e-mail på bb@bentzen.eu, hvis du ønsker at høre mere om vores skilteløsninger eller ønsker at få et uforpligtende tilbud.

Få et uforpligtende tilbud

Ring til en af vores eksperter​

​Få også gerne et gratis tilbud over mail ved at udfylde kontaktformularen herunder. Vi vender tilbage med svar hurtigst muligt.

Navn *
 
Telefonnummer *
 
E-mail *
 
Besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Om Bentzen​

Kontakt os på +45 3634 2000

Vores eksperter rådgiver kompetent om udformning og anvendt teknologi, altid med det resultat for øje at levere den optimale løsning til lige netop dit projekt. På den måde sikrer du dig, at økonomi, design, levetid og vedligeholdelse er tilpasset dine behov.


​​Bentzen Signs, Avedøreholmen 86, 2650 Hvidovre, Telefon +45 3634 2000

Vurderet 5 / 5 på baggrund af 3 anmeldelser på Facebook