Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Om os

Bentzen Signs brænder for at producere flotte skilte, der lyser op i hverdagen. I alle afskygninger, i alle prislejer, men altid med kvalitet i højsædet. Vi er top-motiverede, uanset om vi får lov til at styre dit projekt fra start til slut, eller om vi springer ind et andet sted i processen. Kontakt os for en uforpligtende snak om dit skilteprojekt.

Vores eksperter rådgiver kompetent om udformning og anvendt teknologi, altid med det resultat for øje at levere den optimale løsning til lige netop dit projekt. På den måde sikrer du dig, at økonomi, design, levetid og vedligeholdelse er tilpasset dine behov.

Så grib muligheden og lad Bentzen forvandle dine lysende visioner til lysende logoskilte!

Vi glæder os til at blive din perfekte samarbejdspartner!

Bentzen er et landsdækkende firma med mange års tradition i bagagen. Grundstenen blev lagt i 1962, da Børge Bentzen, en af pionererne i neon-branchen, stiftede Bentzen Neon på Vesterbro. Firmaet udviklede sig hurtigt til en solid nichevirksomhed, hvor eget glasblæseri og håndværk gik hånd i hånd med serieproduktion.

Siden generationsskiftet i 1984 er det Bjarne Bentzen, der driver firmaet. Vi har igennem alle årerne lagt stor vægt på kontinuerlig gennemtænkt produktivitet, og det positive resultat har været godt med vind i sejlene. Især inden for de sidste ti år har vi oplevet en kraftig vækst på andre områder end neon, hvilket i 2009 motiverede os til et navneskift fra Bentzen Neon til Bentzen Signs.​

I dag er Bentzen en toptrimmet moderne virksomhed, der leverer innovative skilteløsninger af enhver art: Med eller uden lys, til indendørs eller udendørs brug, og i enhver tænkelig form og størrelse. Det er kun fantasien, der sætter grænser! Vores kompetencer spænder fra det mindste diodelysskilt til de største lysreklamer i neon samt facadebeklædning. Vi kombinerer det traditionelle håndværk med de nyeste og mest avancerede teknologier, hvilket gør os i stand til at levere kvalitetsprodukter i særklasse. Til tiden – uanset leveringsmængde.

Bentzen har til huse på Avedøre Holme hvor vi koordinerer salg, service, design og montage. Vores moderne kontor- og mødelokaler ligger dør om dør med vores glasblæseri og store montagehal. Vores egne professionelle montører udfører montage- og serviceopgaver af enhver art, og som supplement har vi opbygget et netværk af eksterne montage-teams, der udover Danmark også dækker Norge, Sverige, Finland og Tyskland.

Vores produktionsenhed i Tyskland råder både over en ultramoderne LED afdeling i nybyggede lokaler samt en stor klassisk produktion: Her udnytter vi fordelen i, at hele produktet stammer fra én og samme hånd. Kvalitetsstemplet “Made in Germany” taler for sig selv.

Så kontakt os – vi står altid parat til at give et uforpligtende tilbud…​

Om Bentzen​

Kontakt os på +45 3634 2000

Vores eksperter rådgiver kompetent om udformning og anvendt teknologi, altid med det resultat for øje at levere den optimale løsning til lige netop dit projekt. På den måde sikrer du dig, at økonomi, design, levetid og vedligeholdelse er tilpasset dine behov.


​​Bentzen Signs, Avedøreholmen 86, 2650 Hvidovre, Telefon +45 3634 2000

Vurderet 5 / 5 på baggrund af 3 anmeldelser på Facebook