Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Pylonskilte

​Ønsker du pylonskilte som kan udbrede kendskabet til din virksomhed? Pyloner kan laves ud fra dit visitkort i oversize hos Bentzen. Vi producerer pylonskilte i alle størrelser, og vi stræber efter at skabe en løsning, hvor information og reklame går hånd i hånd.​

​Fordele ved at vælge pylonskilte

  • ​Pylonskilte bruges til at udstråle brugbar information og tiltrække opmærksomhed på lang afstand.
  • De er det første og det sidste, gæsterne ser.
  • Det er en supereffektiv måde at profilere forretningen på.
  • Pylonskilte kan udformes i et utal af materialer og design alt efter formål, behov og økonomi.
  • Der findes en lang række forskellige metoder til overfladebehandling, dekoration og belysning af pyloner, så du opnår en unik løsning, der er tilpasset dine behov.
  • Pylonskilte udvikles i et tæt samarbejde med arkitekter og designere, så de bliver en æstetisk understregning af bygningen og virksomheden.

Bestil dine pylonskilte nemt hos Bentzen

Bentzen har stor erfaring med pylonskilte, og hvis du kommer ud og besøger Bentzen, bliver du mødt af én af vores egne pylonskilte ved indkørslen. Med det pylonskilt er du aldrig i tvivl om, hvem vi er, og hvor du er. 

Vores ingeniører udregner altid hvilken konstruktion, der skal bruges, og hvis der er brug for statiske beregninger i forbindelse med pylonskilte, står vi også gerne for det.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 36 34 20 00 eller sende en e-mail på bb@bentzen.eu, hvis du ønsker at høre mere om vores mange løsninger eller ønsker at få et uforpligtende tilbud,

Få et uforpligtende tilbud

Ring til en af vores eksperter

​Få også gerne et gratis tilbud over mail ved at udfylde kontaktformularen herunder. Vi vender tilbage med svar hurtigst muligt.

Navn *
 
Telefonnummer *
 
E-mail *
 
Besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Om Bentzen​

Kontakt os på +45 3634 2000

Vores eksperter rådgiver kompetent om udformning og anvendt teknologi, altid med det resultat for øje at levere den optimale løsning til lige netop dit projekt. På den måde sikrer du dig, at økonomi, design, levetid og vedligeholdelse er tilpasset dine behov.


​​Bentzen Signs, Avedøreholmen 86, 2650 Hvidovre, Telefon +45 3634 2000

Vurderet 5 / 5 på baggrund af 3 anmeldelser på Facebook