Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Reklameskilte

Vil du eksponere dit budskab med et blikfang, der skaber værdi og omtale?

Hos Bentzen hjælper vi dig med at sætte dit præg på bybilledet med flotte reklameskilte på taget. Uanset hvilken type reklameskilte du og din virksomhed efterspørger, har vi løsningen parat. Reklameskilte med eller uden lys, logo eller særlige budskaber. Kom med dine idéer, så skaber vi resultater.

Muligheder for lækre reklameskilte

Når vi producerer reklameskilte til taget, er neon vores absolutte favorit som lyskilde. Neonrørenes klare farver og intensive lys giver reklameskiltet et helt specielt liv, der skaber dynamik. 

Du kan også vælge mere klassiske løsninger til dine reklameskilte såsom lyskasser eller store lysende enkeltbogstaver. Til den type reklameskilte foreslår vi lysrør eller LED som lyskilde.

Vi ved alt om at skabe solide reklameskilte og velovervejet konstruktioner. Dette gør sig specielt gældende for skilte med reklame, der skal placeres på tage. Vores konstruktør sørger for de nødvendige beregninger, så dimensionerne bliver perfekt optimeret.

Din professionelle leverandør

Bentzen er din professionelle leverandør af reklameskilte. Vi har produceret mange kreative skilteløsninger, der er blevet vartegn for byer omkring. Vi leverer disse skilte til alle formål og præcis som du vil have dem, og vi er klar til at designe og producere dine næste skilteløsninger.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 36 34 20 00 eller sende en e-mail på bb@bentzen.eu, hvis du ønsker at høre mere om vores mange løsninger inden for skilte eller ønsker at få et uforpligtende tilbud.​

Få et uforpligtende tilbud

Ring til en af vores eksperter​

​Få også gerne et gratis tilbud over mail ved at udfylde kontaktformularen herunder. Vi vender tilbage med svar hurtigst muligt.

Navn *
 
Telefonnummer *
 
E-mail *
 
Besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Om Bentzen​

Kontakt os på +45 3634 2000

Vores eksperter rådgiver kompetent om udformning og anvendt teknologi, altid med det resultat for øje at levere den optimale løsning til lige netop dit projekt. På den måde sikrer du dig, at økonomi, design, levetid og vedligeholdelse er tilpasset dine behov.


​​Bentzen Signs, Avedøreholmen 86, 2650 Hvidovre, Telefon +45 3634 2000

Vurderet 5 / 5 på baggrund af 3 anmeldelser på Facebook