Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Service

Bentzens serviceafdeling står altid parat til at udføre service på alle former for skilte. Det spiller ingen rolle om det er os, der har leveret skiltene eller om de kommer fra en anden leverandør. Vi har de fleste udskiftningsdele på lager, da vi prioriterer hurtig hjælp.

Vores service omfatter hovedsagelig rensning og vask af skilte, ompumpning af neonrør, udskiftning af lyskilder samt reparation af fejl. Har du andre ønsker, så bare sig til! Vi anbefaler under alle omstændigheder at dit skilt bliver efterset og rengjort med jævne mellemrum. Selvklart lyser et rent skilt flottere end et beskidt skilt, men helt overordnet udstråler et velplejet skilt et velplejet firma med styr på sagerne.​

Omvendt er et forfaldent skilt absolut ikke god reklame for firmaet. Rengøringen bidrager desuden til at minimere fejl på skiltet eftersom snavs og fugt kan være en medvirkende årsag til elektriske fejl.

Vi udfører service på forskellige vilkår: Enten baseret på en servicekontrakt eller som tilkald ved fejl. Fordelen ved en servicekontrakt er at vedligeholdelsen bliver en fast årlig omkostning i stedet for ved fejl at skulle betale en variabel udgift som ikke er budgetteret.​

Om Bentzen​

Kontakt os på +45 3634 2000

Vores eksperter rådgiver kompetent om udformning og anvendt teknologi, altid med det resultat for øje at levere den optimale løsning til lige netop dit projekt. På den måde sikrer du dig, at økonomi, design, levetid og vedligeholdelse er tilpasset dine behov.


​​Bentzen Signs, Avedøreholmen 86, 2650 Hvidovre, Telefon +45 3634 2000

Vurderet 5 / 5 på baggrund af 3 anmeldelser på Facebook