Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Danbolig projekt

I september havde vi ti montagehold i gang i hele Danmark - og projektet blev naturligvis færdigt til tiden.

I september 2011 udskiftede vi facadeskilte for Danboligs 150 ejendomsmæglere landet over. Danbolig logoet var forinden blevet re-designet til et mere moderne udtryk. Vores designafdeling udarbejdede facadeforslag til samtlige 150 butikker i tæt kontakt med Danboligs rådgivere.

Danbolig ønskede et hurtigt skift fra det gamle til det nye logo, og vi forpligtede os derfor til at udføre hele udskiftningen på en enkelt måned. Det krævede nøje planlægning med hensyn til produktion og logistik.

I løbet af sommeren producerede vi mere end 200 sæt LED skilte, knap 50 sæt bogstaver uden lys og ca. 250 meter nye skiltefronter til eksisterende lyskasser. Desuden gik opgaven ud på at udskifte samtlige vinduesdekorationer med nye foliestreamere, åbningstider mæglernavne m.m.

Om Bentzen​

Kontakt os på +45 3634 2000

Vores eksperter rådgiver kompetent om udformning og anvendt teknologi, altid med det resultat for øje at levere den optimale løsning til lige netop dit projekt. På den måde sikrer du dig, at økonomi, design, levetid og vedligeholdelse er tilpasset dine behov.


​​Bentzen Signs, Avedøreholmen 86, 2650 Hvidovre, Telefon +45 3634 2000

Vurderet 5 / 5 på baggrund af 3 anmeldelser på Facebook