Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Facadebeklædning - Sinusplader og sandwichplader

Med facadebeklædning kan du styrke din bygnings facade og frembringe det helt rigtige udtryk. Hos Bentzen leverer vi holdbar facadebeklædning i forskellige materialer, der er med til at understrege din bygnings karakter og facadeudsmykning. Vi fokuserer altid på at have en tæt dialog med dig som kunde, for at vi sammen kan skabe det bedste resultat.​

​Nye muligheder inden for facadebeklædning

Hos Bentzen tilbyder vi forskellige muligheder inden for facadeplader og facadebeklædning. Vi benytter blandt andet sandwichplader i aluminium og plastik til at skabe moderne løsninger inden for salgs - og udstillingselementer, lofts- og vægbeklædning, ruminddeling og indgangspartier. Sandwichplader er et oplagt valg, der giver mulighed for at realisere utallige kreative former, farver og detaljer.

En anden løsning er facadebeklædning med Sinusplader, som er et økonomisk men stadig holdbart valg. De kan bruges til alle bygninger, og de sikrer et stilsikkert og afdæmpet udtryk. Vi vælger typisk at bruge den lette men stærke Dibond beklædning i forbindelse med udstillinger, hvor det er muligt at skabe helt unikke designløsninger.

Professionelle løsninger til din facade

Bentzen er en professionel leverandør af billig facadebeklædning til bygninger. Vi har stor erfaring med at montere facadeløsninger i alle former og farver, og vi giver gerne individuel rådgivning omkring valg af materialer, funktion og holdbarhed.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 36 34 20 00 eller sende en e-mail på bb@bentzen.eu, hvis du ønsker at høre mere om vores mange løsninger inden for facadebeklædning eller ønsker at få et uforpligtende tilbud.

Få et uforpligtende tilbud

Ring til en af vores eksperter​

​Få også gerne et gratis tilbud over mail ved at udfylde kontaktformularen herunder. Vi vender tilbage med svar hurtigst muligt.

Navn *
 
Telefonnummer *
 
E-mail *
 
Besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Om Bentzen​

Kontakt os på +45 3634 2000

Vores eksperter rådgiver kompetent om udformning og anvendt teknologi, altid med det resultat for øje at levere den optimale løsning til lige netop dit projekt. På den måde sikrer du dig, at økonomi, design, levetid og vedligeholdelse er tilpasset dine behov.


​​Bentzen Signs, Avedøreholmen 86, 2650 Hvidovre, Telefon +45 3634 2000

Vurderet 5 / 5 på baggrund af 3 anmeldelser på Facebook